perjantai 14. huhtikuuta 2023

Pääsiäinen


Muutama kuva meidän pääsiäisestä. Se sujuikin taas aivan mukavasti, joskaan kirjoittajan olotila ei ollut ihan niin rento ja rauhallinen, kuin monena muuna pääsiäisenä. Tuntuu, että se ei oo ollut sitä pitkään aikaan ja varsinkin vapaat menee nyt vähän erikoisissa fiiliksissä. Täytyy koittaa tässä vähän edelleen otella iisimmin. Muutoksia oon alkanut jo tehdä niihin asioihin, jotka eniten aiheuttaa ylikuormitusta ja yritän koko ajan keksiä konsteja viedä niitä vielä eteenpäin. Saa nähdä onnistunko itekseni vai tarviiko pyydellä apuja.

No joo.. pääsiäinen.. Vietettiin aikaa kotona ja mökillä. Kaupungin omassa rinteessä käytiin kaksi kertaa. Tai siis tytöt ja serkkupoika kävi. Yksi päivä meni minillä sohvanpohjalla, kun parin päivän puusavotan jälkeen iski allergia niin voimakkaana. Parka oli kyllä tosi surkeassa kunnossa, mutta saatiin onneksi homma allergialääkkeillä kuriin ja seuraavana päivänä sai tyytyväisenä ostella rinnekahviosta herkkuja puutöistä saamallaan palkalla. Niin reippaasti serkukset olivatkin kyllä työn touhussa, että pappa palkitsi aika avokätisesti ja rahaa jäi herkkujen jälkeen vielä vähän muuhunkin.

Lammas oli herkullista, kuten aina mökillä pääsiäisenä. Anopin luo lähtö jäi kirjoittajan ja minin osalta väliin allergiahommelin takia. Olin jo vetämässä takkia päälle, kun lähtö peruuntui ja olin kyllä vähän harmissani. Illalla ei sitten enää harmitellut kun saatiin herkutella mister A:n ja neljätoistaveen tuliaisina tuomia mumman lihapullia ja muita herkkuja. Kirjoittajan ei paljoa tarvinnut ruokaa laitella pääsiäisenä, mutta leivoin rahkapullia ekaa kertaa ikinä. Mister A ja neljätoistavee pyöräytti ihanan kirpeän Key lime pien.

Paljon ulkoiltiin ja salillakin ehdittiin neljätoistaveen kanssa käydä. Perjantaina istuin iltaa ystävien kanssa. Trullihommia ei tälle vuodelle ollut, mutta mökille oli pääsiäispupu käynyt piilottamassa suklaamunia puun oksalle. Mini ja serkkupoika uskaltautuivat avantoon jopa kahtena päivänä monta kertaa peräkkäin ja sama duo nukkui pari yötä mökillä mummun ja papan kanssa. 

Pääsiäinen on kyllä aina mukava, vaikka pään sisällä vähän myllertäiskin :) Toivottavasti muillakin sujui kivasti.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3