lauantai 15. huhtikuuta 2023

Espanjanlumikoira

Postausluonnoksista löytyi kuvia muutaman viikon takaa. Aikamoinen määrä lunta saatiin tänäkin talvena ja kirjoittajaa se ei haitannut ollenkaan. Nyt on iso osa sulanut jo pois ja jäljellä oleva on kivikovina kasoina tien vierillä ja ojissa. Saimi on muutaman päivän kulkenut aivan maansa myyneenä. Viime talvena tähän aikaan oli sama juttu. Enää ei pääse peuhaamaan lumikasoissa, juoksemaan hulluna lumisen pellon poikki tai jahtaamaan lumipalloja. 

Toissapäivänä mister A ja tytöt huolsi pyörät ja eilen lähti neljätoistaveekin fillarilla kouluun. Mini on polkenut silloin tällöin myös talvella uudella BMX:llä. Kirjoittajalla oli tarkoitus veivata tällä viikolla ekan kerran tälle vuodelle, mutta siirsin kuitenkin homman nyt ensi viikolle. Työmatkalla on jonkin verran hiekkatietä, joka on vielä aikamoisen karseassa kunnossa, täynnä sohjoa ja jäätä. Kiva kuitenkin, että fillarit on nyt valmiina, joten saa sitten vain lähteä liikkeelle ilman suurempia alkuvalmisteluja. Ja kyllä, meidän fillarisäilytys oli taas kerran koko talven kuvan mukainen. Autotalli on mister A:n hallinnassa eikä se vielä milloinkaan oo ollut siinä mallissa, että sinne olis pyörät mahtuneet. Ehkä ensi talvena.. :D

Tänään on lauantai. Mister A on töissä ja neljätoistavee lähti mummun kanssa salille. Me ollaan minin ja Saimin kanssa hengailtu kotosalla. Mini rakensi majan ja pelaili futista. Itse kävin pienen lenkin Saimin kanssa ja laittelin terassia kevätkuntoon. Vaikka talvesta pidänkin kovasti, on kesän tulossa ihanaa se, että terassikausi alkaa. Odotan jo innolla aamukahveja ulkona.

Tänäkin vuonna toivon, että kaikista kovimmat helteet jää kesältä väliin, niin pystyy hengailla myös iltapäivisin takapihalla. Vähän oon kyllä miettinyt etupihalle pientä terassinpätkää, että vois istuskella tarpeen mukaan silläkin puolella. Just tässä joku päivä tuli somessa vastaan uutinen, että puutavaran hinta on tullut vähän alaspäin, joten täytyy ehkä vähän miettiä, mittailla ja laskeskella. Pitäisi tietysti olla jotain aitaa ja kaidetta, että Saimi saisi pitää vahtia myös etupihan puolella. Olis espanjanlumikoiralla sitten taas kivempi odotella sitä, että talvi jälleen koittaa :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3