maanantai 13. huhtikuuta 2020

Poikkeustilapääsiäinen


Poikkeustilapääsiäinen sujui vallan mukavissa merkeissä. Aika samantyyppisesti, kuin niin monet muutkin pääsiäiset. Ollaan koitettu ottaa iisisti. Vähän kotihommia, vähän ulkoilua, vähän lepoa. Se, mikä oli outoa, oli suklaan määrä. Vasta tänään, 2. pääsiäispäivänä söin ensimmäiset (ja viimeiset) pikkusuklaamunat. Ruohomunat? Ja kyllä.. tämä OLI mainitsemisen arvoinen asia :D Tämän vuoden erityismaininta menee lampaalle ja lampaan kastikkeelle. Oli kertakaikkiaan hyvää.

Suklaasta pidättäytymisen lisäksi jumppailin kotona ahkerasti ja fillaroimassakin käytiin, samoin kävelyllä. Sää oli sen verran vaihteleva, että fillarit sai kuitenkin loppuviimein jättää talliin ja kaivettiin sen sijaan kumisaappaat esiin. Eilen sateli vettä ja tänään on tullut lunta taivaan täydeltä. Lumi ei mua niin nappais enää tälle keväälle, mutta migreenille oli vähän varjoisammat päivät ihan tervetulleita.



Viime viikkoina oon lukenut ja katsellut paljon kuvia luontopoluilta ja grillipaikoilta, jotka on ihan tupaten täynnä. Vähän on ollut semmonen olo, että eikö ne muut nyt vois jäädä kotiin, niin mekin välillä päästäis :D En yhtään halua lähteä sinne ihmispaljouteen. Tänään oli kuitenkin sen verran huono sää; lunta satoi ihan vaakatasossa ja tuuli oli kova. Arvattiin, että nyt vois olla rauhallista ja valittiin katettu nuotiopaikka. Nappiin meni ja kyllä siinä pari tuntia helposti vierähti grillaillessa.

Saas nähdä minkälaisissa fiiliksissä seuraavaa pääsiäistä vietetään.
Ehkä ei poikkeustilassa kuitenkaan. Who knows.
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3