maanantai 22. huhtikuuta 2024

Kotihommia

Jaaaa kuinkapas ollakaan just kun edellisessä postauksessa mainitsin, että migreeniä on ollut vähemmän, oli se nyt viikonloppuna läsnä. Plääh! Tuli siis vielä suunniteltua rauhallisempi weekendi ja harmittaa, että jäi porrastreeni välistä, mutta ehkä tämä nyt oli tähän kohtaan tarpeellista. Kotitreenin tein lauantai-iltana, kun oli vähän parempi olo ja sitten, kun sunnuntaina sain ensimmäisenä aamulla hiipiä migreenilääkkeille mietin etten ikinä opi.

Ennen treeniä pitäisi olla yksi migreenitön päivä. Miten se voi olla niin vaikeaa muistaa ja ymmärtää? No, tänäänkin on toki ohjaukset illalla, joten ainahan se huilipäivän pito ei ole mahdollista, mutta silloin kun on, voisko siitä pitää kiinni? Tällä kertaa kyseessä oli kyllä ihan puhdas erehdys. Jotenkin en enää edes siinä kohdassa muistanut, että migreeni oli vaivannut aiemmin, kun aloin kotona jumppailla. Hölömö!

Hissukseen sain viikonlopun aikana puuhailtua kotona niitä juttuja, mitä olin toivonutkin. Siivottiin tyttöjen kanssa terassia jo valmiiksi lämpimämpiä säitä varten ja keräiltiin lumilapiot ja pulkat pois pihasta lojumasta. Kun sähkö oli edullista, pesin useamman koneellisen pyykkiä ja tiskiäkin sain aikaiseksi monta koneellista, kun tein ruokaa myös tälle viikolle valmiiksi. Mister A fiksaili vaunua; lisää pistorasioita, uusia lamppuja ja sen sellaista.

Viistoistavee heitti matot pihalle ja tamppasi ne, että mutsi sai imuroitua ja pestyä lattian. Ykstoistaveelle iski flunssa ja sen takia jäi harmillisesti viikonlopun treenit välistä. Jaksoi kuitenkin leipoa banaanimuffinsseja, jotka koitettiin paistaa airfryerissä. Ihan ei nämä muffarit osuneet täysillä kirjoittajan makuhermoon, mutta aiotaan testata samalla systeemillä vielä esim. kaakaomuffareita. Airfryer lähtee vaunureissuille mukaan ja sen takia vähän kokeillaan, mihin se taipuu.

Saimin kanssa ulkoiltiin tavalliseen tapaan useamman kerran päivässä. Huhtikuun kylmässä säässä on se hyvä puoli, että pellot ja polut on vielä kovia ja ollaan saatu harvinaisen pitkään pitää jalat kuivina. Viikonlopun aikana sää ei tosin ollut vain kylmä, vaan tuulen vuoksi jäätävä ja toppatakkia on saanut vetää niskaan aamuin illoin. Tämmösellä vähän marginaalisella säällä ei oo kovin paljoa muita liikkeellä ja saadaan olla kuin Ellun kanat :D 

Viikonloppu päätettiin samalla tavalla, kuin viime viikonloppukin; Back to black-leffaan. Mister A lähti kirjoittajan seuraksi, kun halusin nähdä elokuvan uudelleen. Viime viikon aikana googlettelin Amy Winehousea ja nyt lähdin leffaan vähän eri lähtökohdista, kuin ekalla kerralla. Tällä kertaa leffa menikin ehkä vähän enemmän tunteisiin. Mister A:kin tykkäs, että oli ihan katottava.

Nyt Saimin kanssa ulos ja päivän puuhiin!
Mukavaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3