sunnuntai 21. tammikuuta 2024

Tavallista

Kulunut viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Perjantaista lauantaihin minillä oli kaveri yökylässä meillä. Lauantaina vein kaksikon aamusta treeneihin ja sieltä jatkoivat kamun iskän kyydillä kamun luokse. Tänään lähtivät jo aiemmin viikolla tehdyn suunnitelman mukaan laskettelemaan ja koko päivä on vierähtänyt rinteessä. Nyt mister A lähti hakemaan kaveruksia kotiin.

Mister A oli töissä perjantaina iltaan saakka ja lauantaina aamuvuorossa. Kirjoittajan vuoro on pyörähtää töissä vielä tänään sunnuntaijumppien merkeissä. Vähän meinaa jo väsy painaa silmiä, mutta eiköhän olotila tästä piristy viimeistään kun alkulämmittelybiisi tärähtää ilmoille. Näyttää olevan kaikki paikat tunnille varattuna, joten ainakin jumppakavereita riittää.

Perjantaina kävin ystävän kanssa syömässä. Koko kotona olevalla porukalla ollaan ulkoiltu; käyty Saimin kanssa kävelyllä ja tehty lumitöitä. Siivosin kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen. Kävin läpi talvivaatteita ja sorttasin pois ne, jotka ei oo tulleet enää tänä talvena käyttöön. Keittelin kasvissosekeiton ja paistoin makaronilaatikon. Niistä riittää maanantaille eväitäkin. Mister A ja neljätoistavee leipoivat lauantaina raparperipiirakan ja tänään piimäkakun. Pyykkiä ja tiskiäkin on pesty tänään. Sähkö on vihdoin halvempaa.

Telkkaria on jokainen ehtinyt tuijottaa; neljätoistavee kattelee useimmiten omassa huoneessaan omia ohjelmiaan. Mister A:n kanssa tsiigasivat jonkun osan Jurassic Parkista. Me mister A:n kanssa ollaan katottu Netflixistä Bloodlinea. Se on jotenkin tylsä, mutta ei voi lopettaa kesken. Luin jo juonipaljastuksetkin, mutta vielä en oo pystynyt vaihtaa kuitenkaan toiseen sarjaan. Ehkä on pakko kuitenkin katsoa vielä viimeiset jaksot.

Semmonen viikonloppu täällä. Ihan tavallisia juttuja ja huomenna taas arkeen.
Toivottavasti muillakin kaikki ok.
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3