maanantai 28. maaliskuuta 2022

Kotihommia


Viikonloppu meni aika kivasti. Perjantaina olin superhyytynyt ja koronan oireet vaivasi. Oli vähän nihkeää kaikilla tavoin, paremmista pullista huolimatta :D Viikonlopuksi kuitenkin olotila ja sen mukana fiiliskin parani. Lauantaiaamuna ja sunnuntai-iltana kävin töissä...Lauantaina jumpattiin ja sunnuntaina huollettiin kehoa. Lauantaina käytiin ystävän 40-veesynttäreillä ja olipa kiva olla vähän ihmisten ilmoilla pitkästä aikaa. Tytöt oli mukana, kahvilinjalla mentiin ja oltiin kotona ajoissa, joten väsy ei vaivannut valvomisesta seuraavana päivänä. Sunnuntaina aloittelin keittiön laatikoiden siivoamista ja ehdittiin ajella myös mummua moikkaamaan. 

Tuntuu että joka paikka kotona on likainen. Seinät on likaiset, keittiön laatikot on likaiset, jalkalistojen päälliset on likaiset. Lisääntyvä valo on ihanaa, paitsi ei tässä suhteessa. Lattian vaihto on meillä edessä lähivuosina, koska vanha on kymmenessä vuodessa mennyt muutamasta paikasta tosi huonoon kuntoon, mutta tänä vuonna ei vielä lähdetä siihen urakkaan. Mister A haluaisi poistaa meidän makuuhuoneesta liukuoven ja laittaa tilalle tavallisen. Kirjoittaja suunnittelee seinien maalausta, vähän joka huoneessa. Edellisestä maalauskerrasta taitaa olla viitisen vuotta ja nyt olis kyllä todellakin taas aika.

Joka keväälle/kesälle löytyy kyllä jonkinlaista projektia, vaikka kuinka ajattelisi, että nyt ei oo mitään. Aina on jotain. Viime kesänä kylppärirempan alta siirtyi terassin jatkopalan teko ja sitä toivoisin tälle vuodelle. Kyse ei oo hirveän suuresta alasta, mutta tottakai kaikki vaatii aina aikaa, rahaa ja jaksamista. Mister A haluaisi tehdä pienen varaston etupihalle pyöriä ja muuta säilytystä varten. Faijan varastoista löytyisi kuulemma aika paljon materiaalia sitä varten. Takapihan ulkovarasto pitäisi kai maalata samalla jos maalikaupoille lähtee. Ja terassit pitää kyllä öljytä, koska viime vuonna jätettiin laiskoina väliin. Eli onhan tässä taas kaikenlaista, pihalla sekä sisällä. 

Kirpparipöydän ottamista mietin myös. Kovin paljoahan meillä ei nykyään enää kirpparille menevää ookaan, kun niin säännöllisesti kierrätän, mutta kyllä silti aina jotain. Edellisen kerran meillä oli pöytä viime kesänä ja silloin meni kyllä hullun hyvin tavaraa. Ollaan useamman kerran pidetty kirpparia nyt mutsin kanssa yhdessä ja se on ollut ihan kiva systeemi. Vaasaan taitaa olla tulossa Ukrainasta porukkaa ja mietin toki myös, olisko meillä heille jotain.

Semmosia mietteitä.
Täällä muuten vähän tytöillä nokat vuotaa. Että saapa nyt nähdä taas.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3