maanantai 21. maaliskuuta 2022

Fiilis

Jotenkin tuntuu, että olis ollut pidempikin loma, kuin viikon. Fiilis on vähän erikoinen. Toisaalta oon toisina hetkinä ollut ihan lomalla ja sitten taas toisina on ollut Ukrainan tilanne niin kovin konkreettisena mielessä. Liian monena yönä oon nähnyt unta sodasta ja se on kyllä hiton ahdistavaa. Pääasiassa kuitenkin onneksi nautin olostani talviloman aikana ja muullakin perheellä tuntui olevan aivan mukava loma.

Teini-ikä alkoi kolmetoistaveellä suurinpiirtein yhden yön aikana ja on kyllä outoa. Tuntuu etten yhtään osaa olla teinin äiti ja ärsyttää yli kovaa nyt jo kaikki teinielkeet, vaikka paljon pahempaa on varmasti vielä edessä. Nyt on lähinnä ilmoilla semmosta mutsista tosi inhottavalta tuntuvaa alakuloa ja vastaukset kysymyksiin on suurimmaksi osaksi huokailua ja/tai tiuskimista. Mikään ei oikein huvita ja mihinkään ei oikein kiinnosta lähteä, mutta tuntuu, että alakulo vaan lisääntyy kun lukittautuu omaan huoneeseen. Päätettiinkin Mister A:n kanssa suhtautua tilanteeseen nyt niin, että vähennetään vähän sillain huomaamatta sitä omassa huoneessa yksin hengailua ja koitetaan antaa vähän enemmän huomiota pelkästään kolmetoistaveelle. Mini osaa ottaa omansa nyt tosi tehokkaasti, niin isompi jää kyllä helposti vähemmälle.

Nyt kun treenit on puuttuneet aikataulusta, alkaa olla vähän mössähtänyt olo. Kävelyllä oon toki käynyt joka päivä, mutta nyt on venyttelyt ja liikkuvuusharjoittelut jääneet kokonaan tekemättä. Niitä harrastin ahkerasti, kun koronahommat alkoi, mutta pikkuhiljaa on jääneet pois about samaan tahtiin, kun fiilis on asteittain kypsynyt tähän hommaan. Oon toki ollut jalkojen päällä paljon enkä oo vain makoillut, mutta olis ehkä ollut aiheellista vähän liikuttaa kroppaa enemmän. Tänään ohjaan meidän senioritunnin. Aion vetää kevyehkön patteriharjoituksen ja saapa nähdä miltä tuntuu sen jälkeen. Toivon niin vitsin paljon, että tuntuu hyvältä.

Meillä on mukavia juttuja tulossa. Teinin kanssa lähdetään Tampereelle muutaman viikon päästä heppamessuille ja pääsiäisvapaatkin kolkuttaa jo ovella. Eilen käytiin mutsin luona juhlistamassa 20-vuotiasta kummipoikaa ja viikonloppuna on kaverin nelikymppiset. Minin kanssa ollaan tehty jo kesälomallekin pieniä pläänejä. Kiva, kun on jotain mitä odottaa.

Semmosilla fiiliksillä. Aurinkoista tätä päivää!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Ihanan monenlaisia kivoja suunnitelmia, niin mahtavaa että nyt voi ajatella menoja taas eri tavalla eteenpäin kuin piiiiitkään aikaan! Mä en vielä osaa, mutta vois opetella! :D

    Teidän reissu kuulosti tosi kivalta! Tsemppiä teinielämään, on se kyllä varmasti niin omanlaistaan, että vaatii totuttelua itse kultakin..

    Toivottavasti jumppa kulki hyvin! Ajattelin myös mennä kokeilemaan huomenna zumbaa, saa nähdä joutuuko lähteä puolessa välissä kotiin puhaltelemaan! Viikonloppuna ainakin tuntui, että askel on kevyt ja keuhkoissa ei ahdistaa!! Ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes!! Jumppa meni aivan hyvin eikä nytkään seuraavana aamuna oo mitään erikoisia tuntemuksia. Toivotaan, että tilanne pysyykin samanlaisena. Huh!

      Tsemppiä Zumbaan <3 Menispä nyt hyvin!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3