tiistai 20. joulukuuta 2022

Odotus

Neljä yötä jouluun. Eilen paketoin tyttöjen lahjoja ja vein ne töihin jemmaan. Neljä pakettia taisi tulla molemmille. Pelkäsin, että meneekö överiksi, mutta eihän toi ollutkaan nyt yhtään överiä. Toki kolmetoistaveelle on jotain vielä paketoimatta. Tänään käyn vielä kaupungilla ennen töitä hakemassa minillekin jotain pientä. Kyllä me aina yritetään, että olis about saman verran molemmille. Ei tietenkään osteta väkisin mitään turhaa, mutta aina on jotain, mitä muutenkin tarvitsee ja mitä voi kääräistä joulupakettiin, että saadaan suurinpiirtein saman verran paketteja molemmille tytöille. Yhden ostoksen jo palautin, kun oltiin vahingossa ostettu mumman kanssa tuplat. Perussäätöä :) 

Kaupunkireissulla ostan vielä myös tyttöjen opettajille jotain pientä. Ollaan viime vuosina suosittu suklaata. Helppo ostaa ja kätevä antaa eteenpäin jos ei ite diggaa. Mietin, että ostaisko ratsastuksen opettajallekin jotain. Toisaalta, tallillehan me jo maksetaan jäätävä summa rahaa siitä, että saadaan siellä käydä. Ja sitten taas toisaalta.. ehkäpä pieni muistaminen tuo kivan mielen saajalle, joten why not?! Likat oli just eilen tallilla pikkujouluissa, jossa tarjottiin nuotiomakkaraa, pullaa ja mehua ja tuo tapahtuma oli muuten ihan veloitukseton. Ehkäpä me jotain pientä laitetaan.

Mini valitteli vähän korvaansa aamulla. Oli kuulemma ollut kipeä yöllä. Eilen kertoi, että oli koulussa ollut vajaa kaksi tuntia treeniä liikkatunnilla..punnerruksia, kyykkyjä ym. Harmitti, kun en muistanut, että on liikkapäivä. Olisin saattanut jättää typyn kotiin flunssan jälkeen vielä yhdeksi päiväksi, että olis saanut ottaa iisimmin. Kolmetoistaveelle kävi just noin aiemmin syksyllä.. sai ärhäkän korvatulehduksen flunssan jälkitautina ja oli koko syyslomaviikon kipeänä sen takia. Minillä ei onneksi ainakaan vielä oikein ärhäkäksi alannut, koska lähti ihan omasta tahdosta kouluun. Annoin kuitenkin Panadolin ja sanoin, että tulee kotiin jos alkaa särkeä. Oli vähän huonotuulisen oloinen ja se ei oo minille ihan tavallista, joten kyllä siellä korvassa ehkä jotain tuntumaa edelleen oli. 

Minin omien sanojen mukaan huono tuuli johtui siitä, että ei jaksa nyt odottaa enää, että joululoma alkaa. Eikä jaksa enää odottaa, ettei tarvi herätä kouluun. Eikä jaksa odottaa, että saa syödä piparitalon. Eikä myöskään jaksa odottaa, että tulee jouluaatto. Hitto, kun on niin paljon nyt kaikenlaista odotettavaa :D

Jaksatteko te odottaa joulua?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Voi että. Ihania aikoja nuo, kun joku vielä odottaa joulua ja sekin, että vielä on suht helppo (tai ei ainakaan liian vaikeaa) keksiä jotain paketoitavaa. Täällä itse kärvistelen täydellisen joulufiiliksen puutteessa, mutta eiköhän se siitä, kun saan pojat maailmalta turvallisesti kotiin edes muutamaksi hetkeksi.
    Ja lahjastressiini sain niin jämptit vastaukset, että se stressi meni kertaheitolla siinä :). (Nuorempi sanoi, että hälle kyllä riittäisi oikein hyvin se, että oltais vaan yhdessä. Ja vanhempi vastasi, että "Jukopliuti, nyt ei tosiaan osteta mitään, rahaa menny muutenkin tänä vuonna kaikenlaiseen. Pitikin kirjottaa sulle, että ei sit mitään tosiaankaan tarvii <3". Se oli sillä selvä se. Paitsi että kuopus kyllä toivoi sittenkin paistinpannua :D, mutta se ei oikein tunnu joululahjalta.

    Ihanaa joulua sinne koko A-tiimille ja toivottavasti korvasärky helpottaa, kun koulu loppuu ja odotus päättyy <3. (Voi kuulostaa huuhaalta, mutta meidän pojilla kun oli korvatulehduksia enemmän kuin laki sallii, joskus päästiin särystä eroon sillä, että laitettiin valkosipulin kynsi korvaan. Siinä on kuulemma joku taika, joka vetää tavallaan tulehdusta poispäin. Ja todistettavasti toisinaan toimikin, mutta toki voi vähän hölmöltä idealta kuulostaa. Joskin teidän mini vaikuttaa ihailtavan ennakkoluulottomalta tyypiltä kaikenkaikkiaan ja sellaiselta, että se mikä on jonkun muun mielestä hölmöä, onkin minin mielestä just päinvastaista :)). Mutta nämä Annukka-tädin poppakonstit voi jättää halutessaan omaan arvoonsa en missään nimessä tyrkytä niinkuin tiedätkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, paistinpannuhan on just hyvä lahja jos saaja sitä toivoo :) Ja tota valkosipulinkynsijuttua yksi mun ystävä kans aina suosittelee. Pitäis oikeesti koittaa. Aamullehan me laitettiin aina sipulia sukkiin tai sängyn alle, kun oli jo yli pienenä usein vähän tukkoinen. Aivan, ku se olis vähän auttanut.

      Hyvää joulua sinne myös koko porukalle. Toivotaan, että joulumieli löytyy. Ja vaikkei löytyiskään, niin mitäpäs tosta.. toivottavasti on sitten muuten vaan rentoa :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3