lauantai 8. lokakuuta 2022

Flunssa

Sää ulkona ei oo lainkaan kuvien mukainen, vaan aurinko paistaa upeasti ja syksyn värit on parhaimmillaan. Mieli taas on ennemminkin kuvien mukainen. Tilanteet ja flunssat on hitusen eskaloituneet. Keskiviikon jälkeen jokainen päivä ja yö on ollut edellistä pahempi. Viime yönä oli jo aika mahdotonta nukkua ja tänään taitaa tekstaaminen olla ainut viestintäkeino. Kurkku on I-H-A-N tulessa ja muutenkin aika maailmanlopun meininki. Aivan jännittää, vieläkö mennään huonompaan. Oikein paljoa ei meinaan olisi enää varaa jos ajattelee, että normiflunssasta kuitenkin vain kyse.

Mini on koittanut jo monta päivää ehdottaa, että eikö voitais mennä mökille tänään, mutta kyllä sen lakananvalkoinen, heikko olemus ehdottelee nyt ihan muita puuhia. Ja tajusipa sen kai itsekin ettei vaan nyt pystyisi, kun ei sitten kuitenkaan eilisillan jälkeen oo enää puhunut asiasta mitään. Erittäin mielelläni olisin kyllä mökkipuuhiin lähtenyt. Aurinkoiset syksypäivät on täydellisiä mökillä, mutta nyt ei jaksa edes korttelin ympäri. Saimi parkakin on täällä jo ihan tylsyyksissä. Toki, oikeasti on vaikea sanoa, nauttiiko vaan kun ei tarvi tehdä mitään erityistä ja saa pötkötellä niin paljon kuin huvittaa. Mister A on edes vähän leikittänyt ja tottakai on pissarundeille päässyt, mutta lenkit jää kyllä väliin jos kirjoittaja ei oo asialla.

Ollaan siis minin kanssa aika surkeina täällä. Minillä vähän aaltoilee olotila, kirjoittajalla ei oo vielä parempaa ollut näkyvissä. Kolmetoistaveellä alkaa elämä voittaa onneksi. Typy onkin ollut koko viikon jo poissa koulusta ja ratsastuksetkin on jääneet väliin. Mister A katsoi parhaaksi ottaa työvuoron tälle päivälle. Menee niinku jollakin edes päivä toteen :D On sitten ensi viikonloppuna vapaata jos vaikka sattuu, että ollaan terveinä. Ystävät Espoosta on tulossa kylään, joten toivottavasti on flunssat silloin jo long gone.

Postauksen kuvat napsin viime viikonloppuna Tikkakoskelta siskon 40-vee synttärireissulta. Oli tosi kiva paikka missä oltiin ja sain myös huomattavasti aurinkoisempiakin kuvia. Laitetaan nekin jakoon jossain vaiheessa. Onkin ollut tässä nyt parina päivänä hyyyvin aikaa käsitellä kuvia ja järjestellä niitä oikeisiin kansioihin.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3