maanantai 12. syyskuuta 2022

70


Viikonloppuna juhlittiin mutsin 70-v juhlat. Oli kyllä aikamoisen kivat kemut!! Perjantaina ajelin suoraan töistä juhalapaikalle, jossa valmisteltiin paikka niin pitkälle juhlakuntoon, kuin oli siinä vaiheessa mahdollista. Lauantaiaamuna järjestelyt jatkui ja itse juhla alkoi klo 17.00. Sunnuntaina siivottiin juhlien jäljet ja jatkoin siitä melkein suoraan töihin. Aikamoinen viikonloppu takana siis :)

Juhlaväkeä oli yhteensä viitisenkymmentä ja juhlat juhlittiin Vaasassa Palosaaren pursiseuralla, joka on söpö vanha rakennus ihan meren äärellä. Koristelut hoidettiin itse, samoin juomat ja iltapala. Dinneri ja kakkukahvit tuli pitopalvelusta. Paikalla oli Dj ja ohjelmassa laulua + tanssia. Allsång på Brändö sisälsi laulujen lisäksi pienen flash mobin ja illan sankari piti huikean puheen.

Myös vieraista ihanan moni halusi puhua mutsille ja meidän porukan tyyliin uskollisena yksikään puheista ei ollut jäykkää nähnytkään. Kirjoittajalla meinasi ihan pakka revetä, kun myös meidän kolmetoistavee marssi yhtäkkiä mikrofonin ääreen ja kertoi, että hänellä nyt ei niin paljoa oo sanottavaa, mutta haluaa vain kertoa, että mummu on hänelle tosi rakas. Kertoi myös, että kun on huono päivä, mummu aina osaa piristää ja se, että mummu tulee meille usein koulun jälkeen on kuulemma tosi tärkeää. Huuuuuuh!! Noin vain uskalsi kolmetoistavee puhua viidenkymmenen ihmisen edessä extempore. Niin ihana <3

Oli kyllä tosiaan kivat synttärit. Laulua ja tanssia riitti ja kaikki tuntui olevan hyvällä fiiliksellä. Mutsi oli kyllä niin juhlansa ansainnut ja toivottavasti nautti olostaan. Sankari oli toki itekin joutunut tekemään ison märään hommia etukäteen leipomalla, laittamalla iltapalaruokia ja miettimällä tarpeeksi astioita kasaan, mutta toivottavasti pystyi kemuissa vähän rentoutua.

Me oltiin mister A:n kanssa kahvi- ja limsalinjalla matkassa, joten aamulla painoi ainoastaan väsy eikä migreeniäkään näkynyt koko viikonloppuna. Ei oo itseasiassa näkynyt pariin viikkoon enkä nyt tahtonut riskeerata. Oon ollut niin kiinni töissä ja juhlajärjestelyissäkin aamusta iltaan viime päivät ja viikot, että tänään koitan nyt tehdä muita juttuja tässä aamusta. Alan olla sen verran väsynyt, että alkaa tulla virheitä töissä ja niitä en kyllä kestä yhtään. Varsinkin stressaantuneena valvon sitten pitkin öitä ja mietin jotain pientäkin virhettä ties kuinka pitkään.

Seuraavat juhlat onkin sitten nopsammin, kuin luuliskaan. Nuorin meistä siskoista täyttää neljäkymmentä heti ensi kuun alussa. Luvassa on viikonloppu Tikkakoskella(ko?) ja mökkimeininkiä. Mutsin juhlissa kirjoittajaa vähän harmitti, että oma juhlavaatetus oli vähän turhan arkinen, kun en löytänyt mitään ihanaa juhlajuttua. Tulevilla nelikymppisillä taitaa riittää ulkoiluvaatteet ja villasukkatyyli on sallittua.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Niin ihanat juhlat! Kiitos kaikille tyttärille, vävypojille ja lastenlapsille! Oli paljon rakkautta ilmassa. ❤️❤️ Todella nautin juhlasta. Dancing Queen-flash mob-tanssi oli hieno yllätys ja huikea esitys! Puheet menivät suoraan sydämeen. Kiitos niistä! Kiitos aivan kaikesta kaikille asianosaisille, järjestäjille ja vieraille❣️❣️❣️❣️

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3