sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Futari

Oikeassa oli kirjoittajan tuntumat eilen ja portaissa jalka nousi yllättävän kevyesti. Saatiin siis tehdä ihan normitreeni ja jatkaa hyvällä fiiliksellä päivän muihin puuhiin. Väsy on toki edelleen läsnä, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa hellitä. Tänään toki tuli aikainen herätys, kun Saimi ravisteli korviaan ihan hulluna jo kuuden paikkella aamulla enkä saanut sen jälkeen enää nukuttua. Neiti itse nukkuu erittäin tyytyväisenä tällä hetkellä meidän sängyssä peiton alla :D

Kuvien futarilla oli mennyt PowerParkissa oikein hyvin. Vähän (eli paljon) kauhuissani olin, kun kuulin missä kaikissa laitteissa kaverukset oli viilettäneet. Pahimmista taisi olla ainoastaan yksi mikä oli jäänyt käymättä. Huh! Mini kyselikin, että miksi me ei tulla koskaan laitteisiin, kun kaverin iskä kuitenkin tuli. Ei oo minin vanhemmista enää kummastakaan huvipuistohommiin. Mister A:llakin meinaa nykyään tulla vähän ohkainen olo jos oikein heilutaan, vaikka vielä pari vuotta sitten kävi kyllä likkojen kanssa pyörimässä.

Postauksen kuvat on otettu kuukausi sitten huhtikuun lopulla, kun Alamikkula sai pelivaatteensa painosta. Nyt on lehdet puissa ja ihana alkukesän vihreys jo läsnä. Eilen Saimin kanssa iltakävelyllä kiersin vähän aiottua pidempään ja mietin, että vaikkei kesä niin mun juttu ookaan, on tämä alkukesä kyllä ihan ihanaa. Ihastelin ilta-aurinkoa, vihreitä puita ja peltoja ja ihanaa viileää, raikasta iltaa. Paras kesäsää on, kun ei tarvi olla takkia, mutta on kuitenkin raikasta.

Futarilla on tänään illalla treenit. Syksyllä löytyi vihdoin joukkue, jossa tytöt ja pojat saa pelata samassa porukassa. Mini on toki ainut tyttö, mutta anyway. Lomaviikoilla jää vähän treenejä väliin, mutta ei me oteta niin vakavasti. Pelaillaan sitten taas, kun on reissut tehty.

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3