tiistai 5. maaliskuuta 2024

Parempi

Olotila alkaa olla parempi flunssan jäljiltä. Eilen, maanantaina oli vielä töissä tosi kova väsy ja siinä bossin kanssa vitsailtiin raskaudesta. Huuuuh! Tultiin yhdessä aika nopeasti siihen tulokseen, että eipä muuten edes vitsailla aiheesta :D Jos suoraan sanotaan, olisi ihan painajainen olla raskaana. En siis ole, no worries, mutta joskus oon miettinyt, mitä tekisin jos vahingossa olisin. Oon jopa sitä mieltä, että tekisin abortin. Toki, vaikea sanoa pystyisinkö sitten kuitenkaan, mutta niin ajattelen nyt.

Oon niin traumatisoitunut Tommin syntymään liittyvistä asioista ja siitä minkälaista oli olla raskaana sen jälkeen uudelleen, että en ikipäivänä haluaisi kokea sitä enää. Oon ikionnellinen tytöistä ja siitä, että uskallettiin kuitenkin Tommin jälkeen yrittää vielä. Nyt tunnen hyvin vahvasti, että meidän perhe on kokonainen ja täydellinen. Raskausajat ja kaikki ihanat ja kamalat vauva-aikojen jutut on tallennettu muistoihin ja siellä niiden on tarkoitus ollakin.

No joo, laukalle lähtee taas.. tarkoitus oli kertoa, että eilen väsyn selätti illan Pilates ja äänimaljarentoutus. Viikon verran oon ollut ohjauksista ja treeneistä sivussa ja sen aina tuntee olotilassa. Kiinteytyksen annoin vielä pois, mutta rauhallisemmat setit sujui ilman ongelmia. Viime maanantaina yskitti ihan hitosti äänimaljarentoutuksessa ja sitä vähän jännitin, josko käy nyt samalla tavalla, mutta ei onneksi käynyt. 

Pilatekseen tein uuden ohjelman, jossa oli ehkä hitusen voimakkaammat liikkeet, kuin yleensä tässä maanantain Palaudu-kategorian tunnilla ja jotenkin se passasi kirjoittajalle hyvin tähän kohtaan. Ei mitään superraskasta, mutta kuitenkin vähän rauhallista lihastyötä kropalle, joka sitä selkeästi kaipasi. Äänimaljarentoutus vielä siihen päälle ja kun lähdin kotiin, olin tosi paljon virkeämpi, kuin ennen ohjauksia. Ihana tunne!

Että parempi olo alkaa jo olla. Nyt aamusta toki taas väsyttää, mutta ehkä sekin pian hellittää. Otin tälle päivälle lyhyen puolen tunnin jumppatuurauksen ja se tuntuu aika sopivalta tähän kohtaan. Huomenna tuuraan Pilateksen ja torstaina on sitten omat normitunnit. Tänä iltana aloitetaan Saimin kanssa kurssi. Se toki alkaa teoriaosuudella Teamsin välityksellä. Huomenna on lehtienjakohommelit ja torstaina viistoistavee lähtee mummun kanssa Hesoihin konserttiin. Perjantaina pääsen hemmotteluhierontaan ja lauantaina olisi luvassa yhdet tuparit. Selevä!

Mukavaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3