lauantai 2. maaliskuuta 2024

Hiihtoloma

Tytöt ja mister A on olleet lomalla tämän viikon. Ovat olleet suurimman osan ajasta kotiympyröissä ja näyttävät olevan tyytyväisiä oloonsa. Yhtenä päivänä mini oli kaverinsa kanssa Tropiclandiassa uimassa. Samana päivänä viistoistavee sai iskältä kyydin kaupungille, koska synttärilahjarahat vähän poltteli taskussa. Mister A on fiksaillut autoja ja toissapäivänä kävivät koko porukalla anopin luona, niin kirjoittaja sai vähän hiljaisuutta ja huilia. 

Huilia on tosiaan tarvittu, koska flunssa vaivaa edelleen. Toivoin, että tämä olisi lyhyt setti, mutta puolitoista viikkoa on jo menty ja oireet aaltoilee kummasti. Alkuviikosta oli jo parempi. Keskellä viikkoa meni huomattavasti pahemmaksi ja jouduin olla yhden päivän pois töistäkin. Nyt, lauantaina on taas vähän parempi. Väsy on tosin ihan järkyttävä koko ajan. Eilen oltiin tyttöjen ja mister A:n kanssa leffassa ja nukahdin sinne. Oon myös nukkunut päikkärit melkein joka päivä ja silti oon ihan poikki. Ärsyttävää!

Mini on ollut useampana päivänä lähimetsässä laskemassa mäkeä lumilaudalla. Siellä on pulkkamäen kylkeen rakennettu tosi iso hyppyri ja muutama erilainen reili ja kaverinsa kanssa jaksavat kiivetä mäen ylös monen monta kertaa monot jalassa. Reipasta touhua! Tänään aamupäivällä vietiin neiti Vöyrille laskettelemaan. Kaveri saapui isovanhempiensa kyydissä vähän eri suunnasta. Jatkavat kamun isovanhempien luokse vielä illaksi molemmat. Soittelee kuulemma, kun saa hakea. Selevä!

Sää on ollut harmaa. Koko alkuviikon on ollut tosi liukasta ja nyt on sohjoista ja märkää. Lenkkeily ei ole siis olotilan eikä sään puolesta houkuttanut. Näillä keleillä ei Saimiakaan huvita kulkea teitä pitkin. Ollaan kuitenkin viety kikkurapäätä pellolle tai metsään juoksemaan ja leikkimään joka päivä. Porukkaa on ollut tässä meidän hoodeilla aika vähän liikkeellä, joten Saimi on saanut juosta sydämensä kyllyydestä lumipallojen ja keppien perässä samalla, kun ite ollaan saatu vähän raitista ilmaa.

Mini tekaisi yhtenä päivänä kaurakeksejä. Ne meni aika nopeasti parempiin suihin. Kirjoittaja hiukoilee omenapiirakkaa, mutta alkaa olla piirakkaomput ja niiden lisäksi myös raparperit ja mustikat pakastimesta syöty. Kuvien pasteijat leivottiin viisitoistaveesynttäreille viime viikonloppuna ja niitä on mutusteltu alkuviikostakin. Meetvursti-sulatejuustopasteijat on parhaita pasteijoita ikinä. Tosi harvoin niitä tulee tehtyä, mutta aina kun tehdään, on ne ihan best. Kannattaa kokeilla. 

Terkkuja!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3