maanantai 18. heinäkuuta 2022

Sisustuspiristys

 Yhteistyössä Poster Store


Oon kaivannut kotiin jotain pientä piristystä jo jonkin aikaa. Olkkariin hankin uuden maton Ikean poistokorista keväällä, mutta muuten ei oo meille tainnut tulla mitään uutta moneen vuoteen. On toi vaihtelunhalu vähän iän myötä laimentunut :D Jotain pientä on kuitenkin jo hetken tehnyt mieli olkkari/keittiöakselille, mutta en oo löytänyt esim. tyynynpäällisiä, jotka olis olleet just mieluisia.

Seinien maalauksen yhteydessä siirrettiin seinähylly keittiöstä olkkariin ja Poster Store - yhteistyö tuli nyt kuin tilauksesta. Oon aiemminkin tehnyt yhteistyötä saman yrityksen kanssa ja tähän oli helppo lähteä, koska tiedän että homma toimii. Tilauksen tekeminen on mutkatonta, toimitus nopeaa ja tuotteet on pakattu hyvin. Ajattelin, että voisin hankkia muutaman taulun sillä ajatuksella ettei kehyksiä laitetakaan seinille, jolloin niitä olisi helppo siirtää silloin kun vaihtelunhalu iskee. 

Poster Storesta löytyy tyylikkäitä ja edullisia julisteita + kehyksiä. Sivuilla on myös huikea määrä upeita ideoita ja inspiraatiota, kuinka sisustaa oma koti juuri omaan tyyliin sopivaksi. Inspiraatiokuvat sivuilla on kirjoittajan mielestä aivan ihania ja niistä löytyy erilaisia variaatioita tauluseinän kokoamiseksi jos itselle on vaikea hahmottaa, miltä mikäkin kokonaisuus näyttää valmiina. Tauluseiniä ja sisustusideoita pääset katselemaan tästä linkistä


Meille ei tullut tauluseinää, mutta halusin olkkarin hyllylle kaksi eri kokoista kuvaa. Melkein tuli valinnan vaikeus, koska valikoima on todellakin suuri ja päivittyy joka viikko uusilla tuotteilla. Koko julistevalikoimaa pääset tsiigaamaan tästä linkistä. Aiemmin kirjoittajaa miellytti eniten kullanväriset kehykset, mutta nyt luonnollisemmat, tammiset tuntui sopivilta. 

Poster Store ei ole pelkkä verkkokauppa, vaan se toimii myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle ja sieltä saakin ideoita kaikkeen sisustamiseen. Selailin sivuja taas ties kuinka kauan ja olisin voinut ottaa about kaikki. Varsinkin ranta- ja surffiaiheiset kuvat miellyttää jotenkin aivan yli paljon ja jos meillä olisi keittiössä tilaa, hommaisin keittiöjullareita koko seinällisen. Nyt aion ehkä päivittää meillä makkarissa sängyn päällä olevat isot kehykset tammisiin syksyn aikana. Niihin kehyksiin oon aikanaan tilannut kahdet erilaiset kuvat. Toiset kesää ja toiset talvea varten. 

Poster Storen julisteet on trendikkäitä ja kauniita, mutta ehdottomasti myös laadukkaita. Oon makkarin kehyksiin vaihdellut isoja kuvia jo moneen otteeseen ja vieläkin on laatu priimaa. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastoon Tukholmaan ja sieltä eteenpäin. Ympäristöasiat on otettu huomioon niin tuotanto-, kuin toimitusprosessissakin.


Pienempien kuvien lisäksi tilasin yhden isomman. En voinut vastustaa tuota sinisen sävyä ja rauhallista tunnelmaa, joka julisteessa vallitsee. Keväällä seiniin maalattu "Villasukka" passaa yhteen taulun kanssa tosi kivasti värinsä puolesta. Harmillisesti en voi kuitenkaan jättää taulua tuohon mihin makkarin liukuovi avautuu, vaikka se olis tossa aivan ihana. Mietin, pitäisikö tämä kehys laittaa kuitenkin seinälle. Se saattaisi mahtua seinän ja oven väliin oven auetessa.

Kuvassa olevan pienen pöydän on mun pappa aikanaan tehnyt. Meiltä löytyy niitä kaksin kappalein ja siinä missä ne ennen oli kirjoittajan mielestä liian kruusattuja, on ne nyt tosi söpöjä. Pöydät toimii kahvikupin laskualustana olkkarissa. Nyt käyttöä on ollut vähemmän, kun oon juonut kahvini ulkona, mutta kun talvi koittaa, joudun siirtyä taas sisäkahveihin. Saimin peti taas on nykyään välttämätön sisustuselementti olkkarissa. Vähän rasittaa, koska onhan se iso meidän pienessä olohuoneessa, mutta eipä meillä muuallakaan sen enempää sille olis tilaa.

Kun olin riittävästi ihastellut kesätauluja, tuli mieleen, että mitäpä jos tänä vuonna tekisi vähän jouluakin julisteiden muodossa. Oon tunnetusti aika ajoissa aina lahjojen suhteen ja tänä vuonna on nyt sitten joulusisustustakin mietitty jo keskellä kesää. Poster Storessa oli aika kiva valikoima jouluaiheisiakin kuvia. Löysin kolme, jotka erityisesti miellytti ja, jotka aion vaihtaa olkkarissa oleviin kehyksiin lähempänä vuoden loppua. Tosi kiva, että nyt on jotain pientä uutta jo valmiiksi joulua varten odottamassa. Seuraavaksi saakin sitten hankkia ekat joululahjat, kun veronpalautukset saapuu :D

Julisteet ja kehykset saatu.

Poster Storessa on 24.7. saakka tosi hyvä tarjous voimassa. 40% alennusta kaikista julisteista (pois lukien selection) ja 10% alennusta kaikista kehyksistä. Jos kiinnostuit, klikkaapa tutkimaan valikoimaa tästä. Ite oon tosi tyytyväinen tähän sisustuspäivitykseen. Pieni juttu, mutta heti vähän piristää, kun on jotain uutta mitä katsella.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3