lauantai 30. huhtikuuta 2022

Vappuaatto

Mukavaa vappuaattoa! Viikko vierähti nopsasti. Viime postauksessa suunnittelin tekeväni lyhyttä päivää töissä, mutta se jäi haaveeksi. Ylityötuntejakaan ei kuitenkaan kertynyt, kuin yksi puolikas, joten aika normiviikko. Toisaalta oon vähän stressaantunut ja toisaalta on ihan hitsin kiva, että on töitä. Tein pari etäpäivää, joten enemmän olin kotosalla kuin yleensä. Useimmiten teen useampana päivänä osan duunista etänä, mutta aika harvoin kokonaisia päiviä. Kokonaiset etäpäivät on vähän kinkkisiä, koska mulla ei ole erillistä työtilaa. Jotenkin töistä on todella vaikea irroittautua, kun niitä tekee tässä keittiö/okkariakselilla, missä muutenkin hengailee. Ei oikein tiedä koska ja mihin lopettaisi.

Oon tällä viikolla koittanut selkiyttää asioita. Rakentaa kalenteria ja kalenterisysteemeitä vähän uudelleen ja pitkän vatvomisen jälkeen sain myös ilmoitettua minin harrastustoimintaan, että tarvin apuja omaan vastuualueeseeni. Hommat tuntuu järjestyvän taas kerran, mutta sen verran on stressi saanut mieltä solmuun, että ajatukset laukkaa vähän kovalla vauhdilla.

Oon tässä nyt muutaman päivän miettinyt tilannetta, joka on oikeasti aika pieni, mutta joka jotenkin onnistui menemään ihon alle, niin että se vähän väliä pulpahtaa pintaan. Oikeasti tähän ei kannattaisi tuhlata yhtään aikaa ja ehkä sen takia koitankin sitä nyt edes vähän laittaa tähän "paperille", että saisin sen päästäni pois. Tiedostan itse, että on hölmöä miettiä asiaa, mutta minkäs teet.

No joo.. viimeaikaisista postauksista käy aika nopeasti ilmi, että stressiä pukkaa. Tämmöstä tää näyttää kirjoittajan kaltaisilla ihmisillä olevan... Mennään semmosta kehää. Vauhti kiihtyy niin kauan, kunnes tulee seinä vastaan. Sen jälkeen täytyy vähän keräillä ja lähteä rauhassa liikkeelle, kunnes taas mennään täysillä ja liian kovaa. Koen kuitenkin, että vaikka samaa rinkiä mennäänkin, niin kyllä tässä aina jotain tarttuu matkalla mukaan. Kyllä sitä joka kerta jotain pientä uutta oppii seuraavaa kierrosta varten.

***

Peruin menot vappuaatolta. En muuten oo ollenkaan perujatyyppiä, mutta nyt oli aiheellista. Sen sijaan käytiin lenkillä, trimmattiin ja pestiin Saimi, tehtiin terassihommia, vietiin kolmetoistavee tallille ja mini Mäkkäriin. Käytiin myös syömässä maailman parhaita munkkeja ystävän luona ja siivosin "äitin romulaatikon", jota oon suunnitellut jo monta viikkoa. Noin listattuna näyttää siltä, että saatiin vaikka mitä aikaiseksi. Ja saatiinkin. Mutta ei tuntunut, että olis ollut liikaa. Yes!

Hyvää vappua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3