tiistai 30. elokuuta 2022

Elokuun illat


Eilen lähdettiin illalla rantaan kävelemään, koska sää on viileämpi ja kirjoittajakin pystyy taas ulkoilla :) Parin paremman päivän jälkeen olotila oli tosi takkuinen ja tuntui, että on pakko saada raitista ilmaa. Ärsyttävää sahaamista tää koronahomma taas. Taisi olla vähän liikaa kuitenkin viikonlopun siivoukset ja kävelylenkit. Pyöräily töihin tuntui aamusta aika raskaalta ja samoin iltapäivällä kotiin päin. Rauhallinen liike ja ulkoilma auttoi kuitenkin toivotulla tavalla ja pahin takkuisuus hellitti ennen nukkumaan menoa.

Ihana elokuun aurinko paistoi Suvilahden rannassa eikä ihmisiä näkynyt, kuin muutama. Saimi sai juosta vapaana ja pääsi kahlailemaankin. Kesällä on aina niin vähissä nämä vapaanaolohetket muualla, kuin mökillä, kun ihmisiä on niin paljon liikkeellä. Talvella aikaisin aamulla ja myöhemmin illalla on yleensä  paremmin mahiksia (salaa) ulkoilla vapaana. Vielä ei Saimiin voi luottaa siinä mielessä, ettei lähtisi ihmisiä tai koiria moikkaamaan jos niitä näkee, mutta mihinkään karkureissuille ei onneksi muuten enää lähde. 

Elokuun illat ja viileämpi sää on aivan tervetulleita. Vaikka en tiedä, oliko tänä kesänä oikein paljoa helteitä kuitenkaan sitten loppujen lopuksi. Tähän syksyyn lähden vähän ristiriitaisin tuntein.. olotila ei oo ihan paras mahdollinen koronahommien ja migreenin suhteen. Lonkan bursiittikin ilmoittelee välillä olemassaolostaan ja nämä kaikki vaikuttaa väkisinkin korvien väliin. Paljon on viime vuosina ollut tommosta pientä kremppaa, jota en jaksaisi ollenkaan. Omaa migreenilääkettäkään ei vaan tunnu apteekkiin ilmaantuvan ja aivan pelkään aina uuden lääkkeen ottamista, kun migreeni iskee. Yritän kuitenkin nyt pitää itsestäni huolta parhaimpani mukaan, joten ehkäpä tämä kuulkaa taas tästä.

Toka koronapotilas jää tänään vielä kotiin, mutta luultavasti huomenna pääsee jo kouluun. Elokuun tokavika ilta vierähtää kirjoittajalla töissä ja pääsen lähtemään kotiin päin vasta pitkästi seiskan jälkeen. Huomenna palaveerataan ohjaajien kanssa uudella keskuksella ja myös torstaina on tiedossa piiiitkä päivä uudessa paikassa. Ensi viikolla avataan. Just eilen, kun kirjoitin verkkosivuille uusien työntekijöiden esittelyjä, huikkasin bossille, että teillä on hei nykyään 24 työntekijää. Ja mulla on aika monta uutta duunikaveria. Aikamoista!

Kivaa tätä päivää!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3