tiistai 30. tammikuuta 2018

#MyFriday


Perjantaina vietettiin iltapäivä kaksistaan tämän mun taiteilijatyttöni kanssa. Saatiin molemmat joululahjaksi lahjakortit Vaasa Day Spahan. Typy sai lasten manikyyrin ja minä Express manikyyrin. Se olikin sitten sitä myöden selvä homma. Synttärit kolkuttelee ovella ja lahjaksi pian ysivee toivoo kuulemma vain ja ainoastaan Petsejä ja samanlaisen lahjakortin.

Typyä hermostutti, kun mentiin. Vähän se mamallekin siinä tiuski eikä oikein tiennyt kuinka päin olis ollut, kun niin jännitti. Hoidon aikana se kikatteli, että kutittaa, mutta rentoutui kuiteskin pikkuhiljaa ja innoissaan valitsi niiiiin herkullisen punaisen lakan kynsiin. Lakka oli myrkytöntä ja sellaista, joka lähtee pesussa pois. Just hyvä lapsille siis. Ja pullon sai mukaan kotiin. Se tais olla tärkeintä.

Manikyyrin jälkeen käytiin kahvilla. Typyn toive oli Fazer ja sinnehän me sitten mentiin. Mulle tuli jotenkin tosi hyvä mieli. Yhtäkkiä meillä on jo niin vitsin iso tyttö. Oli yli kivaa hörsköttää kaksistaan ja jutella kaikenlaista. Hyvällä omatunnolla kaivettiin puhelimetkin esiin ja otettiin parit Insta-kuvat. Tehtiin vielä kierros Sinooperissa ja ostettiin vähän synttärikrääsää. Kukkakaupasta haettiin pientä piristystä kotiin.

Yhteistyössä Vaasa Day Spa

Mä olen onneton hoitamaan käsiä ja kynsiäni. Mooonta vuotta mulla oli aikanaan geelatut kynnet eikä niille tarvinnut tehdä itse mitään. Nyt oon sitten jättänyt ihan retuperälle käsien hoidon ja voin kertoa, että manikyyrin jälkeen eron entiseen kyllä huomaa. Kynsinauhat on nyt siistit ja kädet vitsin pehmeät. Ja niin helpolla. Express manikyyri ei ole kallis eikä se vie kauaa aikaakaan. Pitäis kyllä käydä useammin. Ostettiin muuten samalla reissulla typyn kaverille paketti kynsilakkoja. Kolme lakkaa 15 egeä. Just sopiva kaverisynttärilahja.

Sain kotiin testattavaksi Yon-kan käsivoiteen (joka käy muuten myös jaloille) ja lupasin nyt itselleni, että muistan ylläpitää käsien pehmeyttä ja kosteutta. Oon muistanut jo koko viikonlopun ;) Yon-ka - tuotteet on ihania eikä tämä käsivoidekaan oo poikkeus. Luonnolliset ainesosat ja vitamiinit suojaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja tasoittaa käsien ihoa. Pakkaus on sopivan kokoinen vaikka laukussa kuljetettavaksi. Käsien pesun jälkeen ei isoa tilkkaa voidetta tarvi, että saa hyvän tunnun ja tuoksun käsiin. En käytä hajuvesiä, koska oon niin paljon ihmisten äärellä töissä ja Yon-kan miellyttävät, luonnolliset ja miedot tuoksut on just täydellisiä mulle.

Luulen, että tehdään omat käsihoidot viikonloppuna täällä kotosalla ja otetaan sitten synttäreiden jälkeen taas yhteinen kaupunkirundi. Tuntuu, että alkaa vähän toi tokaluokkalainen jo luisumaan kauemmas mutsista, kun on enemmän omia juttuja ja menoja kavereiden kanssa. Toisaalta ihanaa, että tytöt kasvaa, mutta toisaalta niin vitsin haikeeta. Vois kyllä merkata oikein kalenteriin kerran kuukaudessa jonkin jutskan, joka tehtäis vain kaksistaan.


Kivaa tätä päivää!
Sannis
Vaasa Day Spahan tästä!


3 kommenttia:

  1. Ihania tyttöjen juttuja :). Noista oon jäänyt paitsi, mutta kiva fiilistellä tätä kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä kivaa! Poikien jutuista mulla ei oo kyllä sitte hajuakaan :D

      Poista
    2. Tai no joo... Aamuhan haluaa aina vaan kaikkia poikien juttuja. Että ehkä mulla vähä on :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3