keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Stressi

Nyt meinaa pukata kuulkaa vähän stressiä. Ihan hullut aikataulut taas tälle toukokuun viimeiselle viikolle. Taas ihmettelen, miksi koulussakin on joka päivälle jotain erikoista. Töissä meillä on isommat kuvaukset tänään ja huomennakin vähän spesiaalihommia. Perjantaille meinaa olla vähän turhan tiukka aikataulu, joten sitä pitää vielä vähän säätää, että saan hommat selväksi ennen kesälomaa.

Viistoistaveellä on koulussa joka päivä jotain erikoista. Tänään ja huomenna pitää olla kaupungissa. Koulun lisäksi on kesätyön perehdytyksiä ja riparimiitinkejä. Tänään iltapäivällä mennään poliisilaitokselle passinhakupuuhiin. Illalla koitetaan saada riparihommat ja lehtienjako pakettiin.

Mini on ollut kotona pari päivää. Toisen jalan kantapäässä oleva haava tulehtui tosi kipeäksi ja käytiin näyttämässä sitä maanantaina lääkärissä. Lasku 20 min käynnistä oli 393 euroa ja sentit päälle. Aivan käsittämätöntä. Meinas kirjoittajalla siinä leuka loksahtaa lattiaan maksuvaiheessa. Bye bye lomarahat. Mister A ehti jo tehdä vakuutuksen korvaushakemuksen, mutta ite laitoin vielä Terveystaloon viestiä, että pitiköhän tuo nyt paikkansa.

Kun päästiin lääkäristä kotiin, selvisi, että toinenkin jalka on kipeä ja pari päivää polvi on nyt näyttänyt aika karsealta. Jotain tulehdusta siinäkin on, mutta ei oikein tietoa, miksi. Jos ei tänään helpota, aletaan soitella uutta lääkäriaikaa. Mutsi eli mummu ja anoppi eli mumma on olleet minin seuraneitinä alkuviikon ja hommat jatkuu tänään, niin ei tarvi olla yksin kotona kipeän koiven kanssa. 

Saimilla on korvatulehdus. Sain eläinlääkäriinkin maanantaille ajan ja suhattiin siinä klinikoiden välissä. Saimin lasku oli onneksi huomattavasti pienempi, kuin minin. Suihketta korviin ja pilleriä huiviin ja sillä pitäisi nyt parantua. Onkin parka ollut tosi kipeä korvista, mutta nyt tuntuu onneksi aika nopsasti helpottavan.

Mister A on viime viikot fiksaillut vaunua ja ties kuinka montaa autoa. Omat pirssit on olleet onneksi about kunnossa, mutta aina sitä jotain korjattavaa löytyy jonkun kaverin tai sukulaisen menopelistä. Töissä on silläkin suunnalla aika stressaavaa eikä kesälomalle jääminen tänäkään vuonna oo ihan helppo nakki. Ilmeisesti pystyy nyt kuitenkin kolme viikkoa pitämään vapaata.

Pari yötä on nyt mennyt aika vähillä unilla. Oikeasti ei tarvitsisi stressata nyt ollenkaan, mutta kirjoittajalla on huono tapa ahdistua siitä jos aikatauluja on hulluna ja samana päivänä on monta eri juttua. Ainahan nuo hoituu aivan hyvin, mutta koitapa siinä nyt sitten järkeillä, kun neljältä aamuyöllä mietit jotain tooooosi tärkeää juttua, joka ei mitenkään voi odottaa aamuun.

Keskiviikko. Kolme päivää loman alkuun. Hoituu.
Mites muilla? Onko kiirusta?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Onpa nyt kaikkea ikävää teillä ollut tällä viikolla. Toivottavasti minin jalkojen tulehdukset menevät pian ohi, samoin Saimin korvatulehdus. Mulla ei ole vielä stressiä pahasti, mutta reilun kahden viikon päästä on rippijuhlat, ja ne kyllä tuolla takaraivossa painaa. Paljon on vielä tehtävää ja suunniteltavaa. Töissä alkaa selvästi rauhoittua, onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlien järjestelyssä onkin aina paljon mietittävää. Meillä rippijuhlat on vasta elokuulla, joten vielä ehditään miettiä, mitä kaikkea tarvitaan. Täälläkin nyt onneksi vähän helpotti, kun saatiin eilinen, kaikista "pahin" päivä pakettiin. Tänään ja huomenna pitäisi olla jo iisimpää ja potilaatkin on jo vähän paremmalla mallilla :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3