Pasta-lihapullapata



300g pastaa
400g tomaattimurskaa
300g tomaattia
Pinaattia
Öljyä
Suolaa
Pippuria
150g tuorejuustolevitettä (esim. valkosipuli tai yrtit)
2dl ruokakermaa
4dl vettä + kasvisliemikuutio

Lihapullat
400g jauhelihaa
1 kananmuna
Mausteita oman maun mukaan;
esim. suolaa, mustapippuria, sipulijauhetta, pizzamaustetta, jauhelihamaustetta

Laita uunivuokaan tomaattimurska ja pasta. Lisää loraus öljyä, mausteet ja tomaattiviipaleet/minitomaatit. Tiputtele koko komeuden päälle vielä tuorejuusto sekä pinaatti. Kaada vuokaan ruokakerma.
Kuumenna vesi ja sekoita sen joukkoon kasvisliemikuutio. Kaada liemi vuokaan ja sekoita. Paista uunissa 200 asteessa n. puolisen tuntia.

Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna ja mausteet.
Muotoile lihapullat pellille ja paista uunissa 200 asteessa n. 20 min.

Vuuan tultua uunista, anna vetäytyä hetken ja tiputtele sen jälkeen lihapullat pastan päälle.

Alkuperäinen resepti: Lotta Bernitz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3