keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Clean


Se on kuulkaa semmonen homma, että kymmenisen vuotta sitten ostin hajuveden ja nyt taas törsäsin. Jep! Kunnon hajuvesimaanikko :D :D Ei oo tullut hajuvesiä käyteltyä, koska migreeni ja koska duuni lähellä ihmisiä. Nyt oli kuitenkin Ellulla töissä niin ihanaa tuoksua, että oli pakko laittaa ostohousut jalkaan. Clean Air oli se mitä hain, mutta halusin nimenomaan tommosen pienen pullon, jossa on semmonen dödötyyppinen roll-on-pallo. Niitä saikin sitten vain monipakkauksessa. No selevä. Viidestä sopivasti kolme oli mun mieleen ja kaksi annoin tytöille. Minikin tärkeenä nyt sitte hajuvetensä kanssa... Ihana, kun sillä on niiiin poikien jutut ja sitte kuitenkin omalla tavallaan se tyttömäinenkin puoli.

Emotionissa oli joku synttärihässäkkä ja pakkaus maksoi öbaut 25 egeä. Normihinta 29,90€. Sai mut harkitsemaan hakisinko toisenkin, mutta en oo nyt hakenut. Onkohan synttärihulinat jo päättyneet?

Että semmosta vakavampaa shoppailua :D
Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa monta vuotta vanha hajuvesi ja olen päättänyt, että uutta en osta ennenkuin vanha on käytetty loppuun. Eli haihtumista vissiin tässä sitten odottelen, kun en sitä ole enää aikoihin itse käyttänyt, kun jokapuolella on se hajusteettomuus niin tapetilla. (Ja hyvä niin).

  Cleanilta Air ja Cool Cotton on mun suosikit ja ihan pikkasen saatoin jälkimmäistä tässä yhtenä päivänä juurikin Emotionissa ranteeseen suihkutella ja vähän kävi harmittamaan se vajaa pullo siellä kotona.. Mutta kun oon päättänyt, niin oon päättänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tota Cool cottonia en tiedäkään. Tossa setissä oli vaan toi Warm cotton.
   Mä olin paiskannu jo kaikki hajuvedet menemään, kun ei mikään oikein miellyttänyt ja just noi migreenihommat. Saa ny nähdä muistanko käyttää koskaan näitä uusia :D

   Poista
 2. Voi, tommonen monipakkaus ois ihana. Laivalla ihastuin Cleanin tuoksuihin, mutta en kuitenkaan raaskinut ostaa kuin yhden, Beach nightin. Muutama tuossa setissä olevista tuoksuista jäi mietityttämään, joten pitää varmaan suunnata lähimpään Emotioniin. Migreeniä täälläkin ja monta hutiostosta tullut sen takia. Noissa pienissä hutiostos ei varmaankaan harmittaisi niin paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo paketti ei ollut kyllä kallis. Ja jotenkin kivat noi roll-on-pullot. En toki tiedä onko kovin riittoisia.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3