tiistai 13. marraskuuta 2018

Joulustressi

Tyttöjen kuva: Lainekuva

Meinaa joulustressi iskeä. Jep, marraskuun puolessa välissä :D Oikeesti, haluaisin tehdä jotain tavallisuudesta poikkeavaa jouluna, mutta en tiedä mitä se olisi. Viisi päivää olis vapaata, mutta kun aatto on siinä tasan keskellä ja se olis kiva olla kotona, rajautuu vaihtoehdot aika reippaasti. Toki myös rahapoliittiset vaihtoehdot tuo omat haasteensa. Eli alkaa ressiä pukata kaiken tämän googlettelun jälkeen. Liikaa vaihtoehtoja eikä mikään kuitenkaan oikein nappaa.


Selaillessa näitä viime vuoden joulukuvia, tuli jotenkin lämpimämpi fiilis. Vähän tahmeasti on meinaan kulkenut edelleen. Muutama viikko on menty jo näin ja tuntuu, että vielä jatkuu. Jotenkin just nyt ne mun elämäni vaikeat asiat on tapetilla ja sen lisäksi ilmoilla on koko ajan jotain pientä ärsyttävää. Osaispa päästää irti. Osaispa olla analysoimatta kaikkea ja kaikkia koko ajan. Osaispa joskus olla tuntematta kaikkea niin kovaa ja korkealta.

Hyvä puoli tässä kaikessa rämpimisessä on se, että huomaa kenelle on tärkeä ja mihin kannattaa keskittyä. Mä menen välillä mister A:stakin tosi kauas, kun ajaudun niin syvälle oman pääni sisään ja näihin elämän kiemuroihin. Taas muistin, että on ihan hyvä tulla välillä haukkaamaan happea ja tsiigata, onko se toinen vielä siinä vierellä. Oli se onneksi. 

Niin. Että onko jouluvinkkejä? Mitä tehdä, mihin mennä?
Sannis

8 kommenttia:

 1. Kateltiin tässä justiin yhtenä päivänä ukkelin kanssa kalenteria ja hoksattiin, että tänä vuonna näyttää olevan tooooosi pitkät jouluvapaat hälläkin, kun lauantai 22. pv on vika työpäivä ja siitä sitten onkin pyhiä peräti neljä peräkkäin. Ei satu kovin usein kohdalle, jos koskaan.

  Olis ollut kiva lähteä johonkin, kun kerrankin on tollanen mahdollisuus, mutta mutta ei sitten raskitakaan, kun pohjoisessa tällä hetkellä asuva kiekkopoika laittoi viestiä, että on varannut lennot kotiin 20.-26.12. Ja se jos mikä on sitä, mitä joululta kaikkein eniten odotan, joten matkat saa nyt olla (tälläkin kertaa). Kiva olis tosin ollut lentää täältä sinne pohjoiseen porukalla joulun viettoon, mutta ei otettu enää edes puheeksi.

  Ihanat kuvat sulla (jälleen) ja pienempi A niin juonina taas muikistelee ovenkahvassa :)

  Toivottavasti ressi ja olo kaikinpuolin muutenkin helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks!

   No tiätysti ny sitte kotona. Vähänkö ihanaa pojalle, kun saa tulla hetkeksi kotiin mutsin passattavaksi :) Annukkakin tossa just sanoi, että ollaan vaan kotona ja möllötellään. Toisaalta, välillä sitten meinaa, että olis ihanaa olla jossain lumisessa paikassa.

   Poista
 2. No mää oon sitä mieltä, että go with the flow. Älä turhaan mieti ja stressaa.
  No juu, helppoahan se on sanoa ja neuvoa toista. Jos mää nyt vaan lähetän etähalin ja nautin virtuaalisen glögikupposen sun kanssa <3
  Ps. Täällä migreeni selätetty ja pää on kuin kivimöykky :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, glögit kelpaa aina :)
   Mä en oo kyllä yhtään joulustressaaja vaan tykkään laitella joulua, mutta joku nyt tällä kertaa mättää. Tuntuu, että jos jäädään kotiin, onnistutaan tukkimaan pyhät ihan liian täyteen kaikkea ja sitte ei ookaan kivaa. Toki, mielentilastahan se johtuu onko kivaa vai ei eikä yleensä paljon muusta. Mutta joo, otan sun neuvosta vaarin ja unohdan pähkäilyn hetkeksi.

   Yeeees!!! Ihanaa, että migreeni on nyt hetkeksi ohi. Mulla muuttui jäätävksi flunssaksi ja oon täällä niinku zobie jo viidettä päivää.

   Poista
 3. No voihan stressi! Nyt jo. Huomasin vasta että olit aikoja sitten kommentoinut blogiini ja mietit joulunajan matkaa. Vastasinkin sinulle vasta nyt. Jos Ahvenanmaalle mielit, niin laivan keinumista ei tarvitse pelätä. Muuten en tiedä onko täällä ihan joulun aikaan niinkään näkemistä ja kokemista, vaan enemmänkin ennen joulua tapahtuu kaikenlaista. Suosittelisin ennemmin kesälomareissua tänne. Silloin tapahtuu!
  Sori että vastaus kesti näin kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nou hätä.. elämä vie niin kovaa välillä, että eipä tässä aina kaikkeen ehdi :)
   Ehkäpä kesällä matkataan sinne teille päin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Heiiii, täällä ollaan! Kauhee flunssa vaivannu ja oon ollu jotenkin ihan kypsänä vähän kaikkeen. Just itekin mietin, että tuleepa hiljainen blogikuukausi, mutta eiköhän tää tästä taas vilkastu. Joulu tulossa ja kaikkee :)
   Terkkuja Napatatille <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3