maanantai 11. toukokuuta 2020

Esse


Yhteistyössä Vaasa Day Spa

Ootteko koskaan kuulleet Esse-tuotteista? Esse on luomusertifioitu ihonhoitotuotesarja, joka perustuu probioottiseen ihonhoitoon. Ja pitipäs kuulkaa oikein vähän kuukkeloida, että anteeksi mikä probioottinen. No..... Probiootit on siis iholle hyödyllisiä mikrobeja, jotka ehkäisee kaikenlaisia ihon epätasapainotiloja ja ikääntymisen vaikutuksia. Selevempi homma ja kuulostaa hyvältä. Mä olen nuorempana ollut hyvin laiska hoitamaan ihoani ja otan nyt kaiken avun vastaan, mitä tarjotaan. Alkaa meinaan jo ryppy jos toinenkin näkyä siellä sun täällä.

Jos ihan totta puhutaan, niin ihan oikeasti mua ei rypyt haittaa. Oon niitä tyyppejä, joiden mielestä ikä, ikääntyminen ja eletty elämä saakin näkyä, mutta tottakai mielellään sillain kauniisti ja ehdottomasti niin, että iho on hyvinvoiva ja puhdas. Mun ongelma ei ookaan olleet rypyt, vaan mua on haitannut se, että iho on jotenkin kelmeä. Varsinkin tietysti talvisin ja kevätauringon julmassa paisteessa tuntuu niin harmaalta. Mulla on pintakuiva iho kasvoissa ja usein koen, että iho vois tuntua paljon paremmaltakin.

Esse-tuotteet perustuu ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja -uutteisiin. Tuoksut on mun mielestäni kivoja, jotenkin vähän erilaisia, kuin mihin on tottunut. En oikein edes osaa sanoa, millä lailla erilaisia, mutta Esse-kasvohoidossa rekisteröin sen heti ensimmäisenä. Hoito oli muutenkin miellyttävä. Se sisälsi naamiot ja kuorinnat. Hoitoon kuului myös ihana hieronta. Mikä mun mielestä oli ihan mahtavaa, oli se, että vaikka hoitoon kuului myös mekaaninen puhdistus ja kirjoittajankin ihosta löytyi joitain epäpuhtauksia, ei jälkikäteen ollut punoitusta tai turvotusta juuri ollenkaan. Seuraava kuva on otettu ihan heti hoidon jälkeen. Ei yhtään mun mielestä huomais, että on paineltu ja nypitty. Ton verran nyt aina meikitön iho on epätasainen, mulla ainakin. Kulmatkin siistittiin hoidon aikana, eikä nekään punoita ollenkaan. 


... että on ny sitte jokainen 39 vuoden aikana kerätty ryppy framilla :D Se, mihin kiinnitin huomioita heti hoidon jälkeen, oli ihon sävy. Just se kelmeys, josta aiemmin puhuin helpotti heti ekalla kerralla. Voiko edes olla mahdollista? Monesti, kun kasvohoidosta lähtee, on vähän räjähtänyt ja rasvainen fiilis, mutta kuvastakin näkee, että tämän hoidon jälkeen se rasvainen ja kiiltävä olo puuttui. Iho tuntui kuitenkin pehmeältä, puhtaalta, kosteutetulta ja oli paljon terveemmän värinen. 

Sain kotiin mukaan testituotteita ja oon niitä nyt innolla kokeillutkin. Oon testannut paria erilaista putsaria, kuorintaa, naamiota, kasvovettä ja paria erilaista kavovoidetta. Vaikutus iholla tuntuu tähän mennessä samalta, kuin hoidonkin jälkeen. Iho on pehmeä ja paremman värinen eikä tunnu kuivalta. So far so good siis.


Tässä kuussa Vaasa Day Spasta saa kaikkiin Esse-hoitoihin tuotelahjan mukaan. Esse-kasvohoitoja löytyy useampi vaihtoehto ja niiden lisäksi tarjolla on jalkahoito sekä selän puhdistus. Vaasan Day Span verkkosivuille pääset tästä. Instassa kannattaa seurata -> @vaasadayspa niin pysyy kartalla tarjouksista ja kampiksista.

Onko Esse tuttu merkki?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3