lauantai 11. huhtikuuta 2020

Weirdo


Mä olen salaa tyytyväinen, että trullittelut jää tänä vuonna pois. Siinä on joka vuosi ollut aina vähän jotain säätöä. Joku kaveri kysyy etukäteen ja peruu sitten viime tipassa. Joka vuosi sanon tytöille, että meette sitten kaksistaan ja katotaan edellisenä päivänä, lähteekö joku teidän mukaan. Ja sitten kuitenkin siitä huolimatta on jollakin paha mieli jostain ohareista tai aikataulumuutoksesta. Ihan hyvä ettei tänä vuonna tarvi miettiä noita juttuja. On myös ihan kiva, ettei tarvi olla passissa koko päivää. Trullithan on tottakai ihania, mutta mä en pidä yhtään siitä, että ovikello soi. Ja vielä monta kertaa päivässä. Jep, I'm a weirdo in SO many ways :D

Mites teillä?
Onko surkeeta, kun ei pääse trullittelemaan?^
Vai onko ihan jees?
Sannis

4 kommenttia:

  1. Ei haittaa kyl yhtään että jää väliin. Eipä itseasiassa oo vielä käytykään kun yhtenä vuonna isomummulassa. Helppo ku ei ovikello soi ku yleensä oltu aina pois kotoa. Nyt tulikin vähän erilainen pääsiäinen ku keskenämme vain kotosalla. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin olin iloinen kun ei tarvinnut miettiä asuja ja maskeja! :D Tsemppasin ja tein lapsille vähän pidemmällä kaavalla pääsiäispupun aarrejahdin, joka päättyi äidin rakastamaan paikkaan - eli lähimetsän lammelle. Kahden muun naapurin lasten kanssa kävivät toisissaan toivottamassa hyvää pääsiäistä, niin herkkusaldo oli näin jo ihan riittävä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3