sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Businessnaiset


Mummu tilasi tytöiltä kakun. Piti olla kuulemma Ananaskeikauskakku ja ehtona oli, että hommaan lisätään pieni matikan tehtävä. Tyttöjen piti laskea, mitä ainekset tulee maksamaan, miettiä onko hommassa muita kuluja (esim. sähkö) ja lisätä siihen itselleen työpalkka. No selvä! Tytöt lähti innoissaan puuhiin.

Olosuhteiden pakosta meikämuikkeli lähetettiin kauppaan ostamaan ainekset. Ykstoistaveen kanssa sitten laskeskeltiin kaikki erikseen... että mitäs tuleekaan maksamaan kaksi kananmunaa jos tiedetään kymmenen hinta. Lopputulos laskennassa oli koko kakulle hinta -> 2,15€. Meinasin pudota pyrstölleni, eikä mummukaan tulosta ihan suorilta uskonut. Että vaan vähän reilu 2€ kokonainen kahvikakku? Kyllä kannattaa kuulkaa ite leipoa. Taidettiin muuten laskea hintaan vain yksi ananaspurkki ja loppuviimein laitettiin toisestakin, mutta olishan tuohon yksikin riittänyt. 

Ykstoistavee meinas, että vitonen olis riittävä työpalkka. Ehdotin, että kyllä siitä vois ehkä vähän enemmän pyytää, kun kuitenkin menee aikaa tekemisessä. Tultiin siihen tulokseen, että parikymppiä vois olla passeli pyöreä hinta ja silloin molemmille tytöille jää työpalkkaa 8,90€. Loppuviimein tämä oli sen verran nopsa tehdä, että mietin tuliko nyt kuitenkin liian kova hinta :)

Tää oli tytöille tosi kiva pääsiäispuuha!
Nyt säästävät kuulemma siihen, että pääsee taas poikkeustilan jälkeen kauppaan.
Sannis

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3