maanantai 6. toukokuuta 2019

Kevätuutta kotiin ihanilla julisteilla

 *Kaupallinen yhteistyö - Poster Store. Sisältää alennuskoodin.


Voi vitsit kuulkaa meillä on kiva viikonloppu takana. Mister A oli mökkireissulla ja me tytöt hömpöteltiin keskenämme. Otettiin aika iisisti suurin osa ajasta tässä kotosalla. Mulla on aina keväisin kova tarve järjestellä ja siivoilla vähän isommalla kädellä ja siihen oli nyt kivasti aikaa. Jotain pientä uudistustakin oon haikaillut kotiin ja tosi innoissani lähdinkin tekemään yhteistyötä ruotsalaisen Poster Storen kanssa, josta löytyy laadukkaat ja edulliset julisteet kaikkiin tarpeisiin. 

Minin huone on ollut mietintälistalla jo pidemmän aikaa. Seinillä on ollut kaikenlaista sillisalaattia ja huonekalutkaan ei oikein oo sointuneet yhteen, koska huoneeseen on kulkeutunut juttuja vähän sieltä täältä. Yhden seinän värin typy sai itse valita ja se on mun makuun ehkä hieman liian.. hmm.. räikeä :) Mun mielestä on kiva, että lapset saa päättää joitain juttuja itse, joten tässä kohdassa minä pidin suuni supussa ja typy niiiin onnellisena kantoi sinisen maalipurkin kotiin. Jollain tavalla halusin kuitenkin tehdä seinästä vähän äiti-ystävällisemmän ja rakensin siihen pienen kollaasin, johon löysin eskarilaisen oman taiteen kaveriksi tosi kivat lastentaulut juurikin Poster Storesta.


Delfiini-taulusta ajatus lähti. Se on mun mielestä ihana ja koska meidän molemmat tytöt on selkeästi more is more-tyyppisiä sisustajia, oli sininen sinisellä enemmän kuin sopiva idea. Batman - julistehan oli kollaasiin saatava, koska... you know :D Se ei mun mielestä vaadi edes kehyksiä tossa kivassa anopilta saadussa verkossa. Unisiepparin valitsin vähän pehmentämään vaikutelmaa. Siepparin värit on upeat ja sinistä löytyy sieltäkin. Mini on uusista Poster Store - julisteistaan ikionnellinen. Batman-taulun tekstiä on käyty läpi moneen otteeseen ja unisiepparista mietitty auttaako se myös nukkumaan vai viekö se vain pahat unet pois.


Kymppivee rakastui heppa-aiheeseen ihan täysillä ja se oli myös mutsin mieleen, joten valittiin useampi juliste samaa teemaa. Värit ja sävyt julisteissa on upeita. Oma suosikki on tuo iso lähikuva. Kymppivee kiinnitti silmänsä ekana vedessä laukkaaviin hevosiin. Ei oo vaikea ymmärtää miksi typy on heppoihin niin tykästynyt. Itse en oo koskaan ollut kovin paljoa hevosten kanssa tekemisissä ja jonkinlainen pelonsekainen kunnioitus niitä kohtaan löytyy. On se kyllä upea eläin ja aina kuvaan ikuistettuna herättää paljon tunteita.

Poster Store on kahden veljeksen Tukholmassa vuonna 2014 perustama yritys. Julisteet on painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki ja koko julisteiden valmistus kantaa Joutsen-merkkiä.  Kaikki julisteet tuntuu laadukkailta; paperi on ryhdikästä ja paksua. Kehyksien pleksilasi ei hajoa yhtä herkästi kuin lasi ja on kevyempääkin, mutta kirkkaus on todellakin lasin luokkaa. Voin kertoa, että amatööri joutui turvautua erinäisiin kikkoihin valokuvatessa ;D


Alunperin olin ihan varma, että tahdon makuuhuoneeseen isoihin kehyksiin jotain vihreää. Kuitenkin yllättäen kesäisen beiget ja siniset värit vei voiton. Nyt kun kehykset on upeat, niihinhän voi helposti vaihtaa kuvat fiiliksen ja kauden mukaan. Ajattelinkin tilata syksyä varten jo valmiiksi vähän tummempaa vihreää sävyä olevat julisteet.  Poster Store lupaa, että julisteet kestää hyvin säilytystä eikä paperi kellastu. Meillä ei ole kausiverhoja eiku oho.. meillähän ei ole verhoja ollenkaan :D :D niin toimittakoot julisteet niiden virkaa. Posters are the new curtains hei :D

Nyt jos koskaan on tosiaan hyvä aika päivittää jullarit ja taulut joka kaudelle, koska Poster Storesta tuli kivana yllätyksenä 30% alennus julisteista teille lukijoille (alennus ei koske Selection-sarjan julisteita, kehyksiä tai jo alennettuja hintoja). Koodi on sanniksenlife30 ja se on voimassa 26.5 saakka. Käykäähän ihmeessä tutustumassa valikoimaan.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3