keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halloween-DIYtHalloween lähestyy. Meillä on jo neljättä(kö?) vuotta juhlat. Vähän himmentää nyt kaikki uutisointi pelottavista pelleistä ja mutsiakin meinaa pelottaa jo valmiiksi, mutta koitetaan saada taas kivat kekkerit aikaiseksi. Meidän Halloween on siis lasten juhla. Ollaan menty lasten ehdoilla ja tehty semmosia juttuja, mitkä on tyttöjen mielestä hauskoja, ehkä vähän ällöjä, mutta ei pelottavia. Välillä tuntuu hämärältä, että lasten kanssa tässä nyt juhlitaan elävien kuolleiden juhlaa, mutta eihän se meille oikeesti sitä tarkoita, kun ei me olla niin tosikkoja eikä jakseta miettiä aina kaikkea niin juurta jaksaen :D Lapsillehan Halloween on kurpitsoja, lepakoita, hämähäkkejä, hauskoja naamiaisasuja ja yksi syy järjestää kivat juhlat. Naapurin tytötkin jo taas kyseli, että pääseehän ne varmasti tänäkin vuonna juhliin. Tottakai pääsee.

Joka vuosi tehdään jotain helppoa kivaa askartelua/koristelua juhliin. Mun helpot, kivat vinkit on kuvissa. Osaa joutuu oikein vähän tiirata, mutta on ne siellä. Tikkarihämähäkit, melonipää, muovikuppilyhdyt, mandariinikurpitsat, popparikädet, lääkeruiskumehushotit, boolikäsi, veskipaperirullalepakot ja kangaskummitukset. Kangaskummituksista kreditit mummulle. Olis ehkä ollu liian suuri suoritus mulle käydä ostamassa noita styroksipalloja. Yksi ohjelmanumero juhlissa on aina kurpitsojen kaivertaminen ja lasten lyhdyistä tulee aina huikeita! Viime vuonna keräsin kurpitsan siemenet talteen, pesin ne ja kuivatin uunissa. Jep. Voin kertoa, että tänä vuonna EN tule tekemään sitä hommaa. 

Niin, ja haamu-diy materiaalilistalta puuttuu silmät, koska.. öö.. ei kai ne oo haamuilla kuitenkaan pakolliset?! :D Lepakon siivet voi printata täältä -> mollymoocrafts.com.

Järjestättekö te Halloween-juhlia?
Sannis

5 kommenttia:

 1. Huikeita juttuja! Meilläkin on juhlittu halloweenia jo useana vuonna ihan samasta syystä, kuin teilläkin... hyvä syy järjestää vähän erilaiset juhlat :) Mitä/miten noi popparikädet on tehty?

  VastaaPoista
 2. Nytpä hokasinkin, kun vähän zoomailin ..kertakäyttöhanskoista siis..löytyykö jostain sellasia hanskoja, joissa ei oo sitä jotain ihme talkkia sisäpuolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi kädet on semmosta ihan kirkasta, ohutta muovia. Vähän semmosia, mitä tulee aina joskus hiusväripurkkien mukana. Apteekista ostin ja kokoa XL :D Ne peruskumihanskat.. niitä löytyi "jauhottomina", mutta ne oli semmosia ettei niistä niin näkynyt läpi. Noi oli just hyviä. Vähän työläs vaan täyttää.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3